Hulp nodig?  Bel Veilig Thuis: 0800-2000  (gratis en 24/7 bereikbaar)
 

Een pannakooi voor Safegroup!

12 april 2022
Afgelopen maandag, 11 april, werd tijdens een feestelijke bijeenkomst de pannakooi bij Safegroup geopend. De pannakooi is gedoneerd door Stichting van het Kind.

Om 16.00 uur verzamelden kinderen, moeders en medewerkers in de versierde tuin van Safegroup, locatie Breda. Na een woordje van manager Arthur en Sanne van Stichting van het Kind werd het lintje doorgeknipt. Daarna begon het echte feest. Nelson en Fleur van Voetbalschool 2FAST gaven een demonstratie en gingen de uitdaging aan tegen de kinderen. Er werd veel gelachen én gescoord! De gezellige middag werd afgesloten met friet voor iedereen.

Ook dank aan Thomassen Gifts voor het meedenken en DutchPanna voor het leveren van de pannakooi.

Over Stichting van het Kind
Stichting van het Kind initieert concrete, innovatieve projecten bij u in de buurt. U kiest in welk project u graag investeert en in welke regio uw donatie ingezet wordt. De projecten helpen de kinderen om een betere toekomst op te bouwen en zorgen ervoor dat zij zich weer even kind kunnen voelen. De kinderen beslissen mee over de projecten, zodat we precies weten waar ze behoefte aan hebben. Het zijn stuk voor stuk projecten die een belangrijk verschil maken voor de kinderen.
Ga voor meer informatie naar stichtingvanhetkind.nl